La pianista vilanovina Laura Farré Rozada presentarà diumenge el seu nou disc a Vilafranca

El proper diumenge 26 de setembre, a les 19h, la pianista de Vilanova i la Geltrú, Laura Farré Rozada, presentarà a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer el seu nou disc NIMBUS.

Nominada com a Rising Star per la BBC Music Magazine, Farré Rozada toca amb la mateixa excel·lència i precisió amb què enfoca la seva carrera ambivalent entre la música i les matemàtiques. Atreta especialment per la música contemporània, Farré Rozada ha enregistrat dos àlbums a piano sol inspirats en la música francesa dels segles XX i XXI, però en què interpreta obres de compositors i compositores d’arreu del món.

The French Reverie (2018) i Nimbus (2020) són també un homenatge a Olivier Messiaen en què demostra un vast domini tècnic, expressivitat i connexió amb cada composició. L’àlbum Nimbus engloba repertori contemporani a piano sol d’una gran exigència, amb obres de Jodlowski, Chin, Takemitsu, Guix, Ravel, Þorvaldsdóttir, Fujikura i Zhao -l’obra d’encàrrec “Still Live. Dedicated to Laura”. L’àlbum es pot escoltar a plataformes digitals com Spotify o Youtube.

Actualment, Farré Rozada és doctoranda al Royal Birmingham Conservatoire, on ha guanyat una beca AHRC-Midlands4Cities. És graduada en màster en Interpretació pel Royal College of Music de Londres, becada pel RCM Patrons Award, en el qual va obtenir una Matrícula d’Honor ‘Excepcional’ per un dels seus recitals finals.

Prèviament, Laura Farré s’havia graduat amb Matrícula d’Honor del Grau i el Màster en Interpretació de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) sota el tutelatge de Jean-François Dichamp, i del Grau en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).