Insòmnia i Gemínid, les novetats del Nadal a Vilafranca, modifiquen els horaris

L’accés serà lliure i gratuït, si bé estarà regulat per garantir la distància entre els visitants i l’aforament legal del local

Les novetats d’aquest Nadal a Vilafranca l’espai expositiu anomenat Insòmnia i el personatge itinerant Gemínid modifiquen lleugerament els seus horaris. L’espai Insòmnia o casa dels somnis de Nadal, que se situarà al local de Cal Monsarro, a la plaça Constitució, núm. 4, estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2 (només tarda), 3, 4 i 5 (només matí) de gener en horari d’11 a 13h i de 17.30 a 20.30h.

 

Insòmnia es defineix com un indret surrealista on els somnis són tangibles, s’hi podran trobar elements de l’imaginari vinculat al fred i a  la celebració del Nadal. L’accés serà lliure i gratuït, si bé estarà regulat per garantir la distància entre els visitants i l’aforament legal del local. Serà obligatori l’ús de la mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar a l’espai expositiu.

 

L’altra novetat d’aquestes festes serà el personatge del Gemínid, un particular estel fugaç itinerant que farà de missatger de totes les coses que passen a Vilafranca durant les festes de Nadal.

Es passejarà pels carrers del Centre amb un vehicle fantàstic escampant notícies i, al seu pas, els infants podran donar les cartes que tenen preparades per als Reis d’Orient i les farà arribar a la Fàbrica de Joguines per tal que es vagin preparant els regals que els nens i nenes hagin demanat. El Gemínid recorrerà els carrers del Centre els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2 (només tarda), 3, 4 i 5 (només matí) de generde 10.30 a 12.30h i de 18.30 a 19.30h.

 

D’altra banda, encara resten entrades per a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, el lloc màgic d’on surt tot allò que la canalla demana als Reis d’Orient. Aquest any les dates d’obertura seran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horaris de matí i tarda, de 10.30 a 12.30h i de 17 a 19.30h. Les entrades a la fàbrica es poden adquirir per Internet al web entrades.vilafranca.cat.