Els Mossos denuncien als organitzadors de la cercavila de Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra han denunciat als organitzadors de la cercavila que s’ha celebrat aquest dissabte a Vilafranca del Penedès (Barcelona), que ha provocat l’aglomeració de centenars de joves sense mesures de seguretat, segons informa la policia catalana en el seu compte de twitter.

Aquest matí s’han produït concentracions de centenars de joves, com a motiu de les festes, sense màscara i sense mantenir la distància de seguretat en carrers molt estrets d’aquesta localitat, segons recullen diversos vídeos en les xarxes socials.

Enguany, a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, l’ajuntament de Vilafranca del Penedès havia cancel·lat els actes massius i havia programat uns altres en format reduït amb retransmissió per internet, però centenars de joves s’han concentrat aquest dissabte recreant balls típics de les festes.

“Denunciem els organitzadors de la cercavila que avui s’ha fet a Vilafranca del Penedès on hi han participat centenars de persones que han incomplert les mesures sanitàries pel coronavirus”, han comunicat els Mossos en el seu compte de twitter.