El Vendrell recupera la cavalcada de Reis pels seus carrers

Dies abans hi haurà els habituals punts de recollida de cartes

Després que l’any passat l’arribada dels Reis d’Orient al Vendrell es va haver de celebrar de forma estàtica a la pista d’atletisme de l’avinguda del Camp d’Esports seguint les mesures COVID vigents en aquell moment, enguany, amb les restriccions actuals, el 5 de gener, a partir der les 18 h, es tornarà a fer la cavalcada pels carrers.

A diferència d’anys anteriors, hi haurà un canvi en el recorregut que començarà a la Zona Escolar i seguirà per l’av. de les Escoles, av. Baix Penedès, carrer Roquetes, vial de França, av. Riera de la Bisbal, av. Jaume Carner, carrer Cerdanya, plaça del Mercat, pl. Francesc Macià, carrer Prat de la Riba, la Rambla, av. Jaume Carner, carrer Doctor Robert i carrer Cafès. En aquest punt començarà un recorregut a peu pel carrer Cafès, carrer Montserrat, carrer Sant Magí, carrer Àngel Guimerà, plaça Nova, carrer Alt i acabarà a la plaça Vella davant l’Ajuntament.

Dies abans hi haurà els habituals punts de recollida de cartes: el 2 de gener, a les 17 h a la Rambla, i a les 18:30 h a Sant Vicenç de Calders; el 3 de gener, a les 18 h a la plaça Vella, i el 4 de gener, a les 18 h a la plaça Nova. I del 20 al 23 de desembre, a la plaça Nova, de 17 h a 20 h hi haurà un punt màgic amb les Conselleres Reials.