El Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell presenta una guia d’activitats d’estiu inclusives

Presentació de les activitats inclusives del Vendrell 2021. Imatge cedida per l'Ajuntament del Vendrell

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) ha presentat una guia d’activitats d’estiu inclusives per a infants i joves del Baix Penedès, que ha estat el resultat d’un gran treball conjunt amb Aspercamp, Avancem Junts, escola Garbí i la seva AFA, institut Andreu Nin, ONCE, Associació Bàsquet Vendrell – Orange Stars, Consell Esportiu Baix Penedès, CDIAP, Associació Trèvol, EAP, CREDA, ELIC i regidories d’Educació, Serveis Socials, Esports, Cultura i Infància i Joventut.

Una de les particularitats del projecte és que totes les persones que facin tasques de suport a les activitats comptaran amb una formació per ajudar-les a fer-ho amb la màxima professionalitat.

Tallers Joves amb un component solidari

I una nova proposta per a nois i noies de fins a 16 anys són els Tallers Joves que, a més, té un component solidari perquè els 5 euros d’inscripció es destinaran al projecte Fem Pinya de la colla castellera Nens del Vendrell. L’oferta d’activitats s’ha preparat a partir de les respostes rebudes en una enquesta que es va fer arribar als instituts, en la qual hi van participar 700 alumnes.

La regidora d’Educació i presidenta del PEE, Silvia Vaquero, ha explicat que “estem treballant perquè les activitats siguin accessibles a tothom i perquè en un futur ja no calgui haver de posar la paraula inclusives”.