El Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell organitza sessions de formació bàsica en competències digitals

El Pla Educatiu d’Entorn, ha organitzat uns mòduls formatius bàsics en competències digitals on es podran adquirir més coneixements digitals. Les formacions s’impartiran on-line, amb places limitades i de forma presencial al Punt-Connecta (6 places).

MÒDUL 1: ENTORN EINES DIGITALS

Eines Bàsiques: Correu web de Gmail, Imprimir, Cerques a Google, Videoconferències… Dates i horari: 13, 20 i 27 d’abril de 18 a 20 h.

MÒDUL 2: ENTORN EDUCATIU

 Opció A: Plataforma Formativa Moodle: Entrar a Moodle, Com participar al fòrum, Presentar un exercici o tasca, Fer un examen tipus test, Consultar notes, Enviar un missatge al docent, Obrir un llibre digital, Recursos educatius, Dinantia: enviar un missatge al tutor/a, adjuntar documents, La web de la nostra escola o institut… Dates i horari: 4 i 27 de maig de 18 a 20 h.

 Opció B: Plataforma Formativa Classroom: Descarregar material del curs, Publicar un exercici fet, Contestar preguntes, Material que hi ha al drive, Consultar les notes, Enviar un missatge al docent, Amb mòbil o PC, Recursos educatius, Dinantia: enviar un missatge al tutor/a, adjuntar documents, La web de la nostra escola o institut… Dates i horari: 18 i 25 de maig de 18 a 20 h.

MÒDUL 3: ENTORN ADMINISTRACIÓ

Certificat digital i gestions: Certificats digitals (obtenir l’idCAT i l’idCAT mòbil, gestió del certificat, instal·lar, signar PDF…), Gestions amb l’Ajuntament (Seu Electrònica, Instància genèrica, notificacions electròniques, tràmits i gestions…), Consell Comarcal (tramitar beques menjador, tramitar el transport escolar…), Altres serveis de l’administració… Dates i horari: 6, 13, 20 i 27 d’abril de 18 a 20 h.