Detenen dos homes per robar electrodomèstics d’una obra en construcció al Vendrell

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte dos homes acusats de robar electrodomèstics de cuina d’una obra en construcció al Vendrell. Els fets van passar el mateix dia. Al voltant de les 16.45 h, la policia va rebre l’avís que uns desconeguts carregaven en un vehicle diversos electrodomèstics des d’un edifici a mig construir al carrer Cristina Baixa.

En arribar, els Mossos van veure la porta de la finca forçada i que faltaven dos forns, dues vitroceràmiques i diverses aixetes. Una altra patrulla va localitzar un vehicle sospitós transportant electrodomèstics nous. En aturar-lo, els agents van comprovar que els dos ocupants duien eines utilitzades per cometre robatoris i els van arrestar com a sospitosos d’haver actuat a l’edifici en obres.

Els detinguts tenen 23 i 45 anys i són veïns d’Albinyana i el Vendrell. Van declarar davant el jutge d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell acusats de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força,. El magistrat els va deixar en llibertat.