La regidora Maite González deixa el PP

Seguirà a l'Ajuntament com a regidora no adscrita

El Partit Popular es quedarà sense representació als ajuntaments del Baix Penedès. Aquesta setmana ha abandonat el partit la regidora de Calafell Maite González, l’única edil arreu de la comarca que el PP va aconseguir a les darreres eleccions municipals. González farà oficial la seva marxa al ple de dijous i preveu continuar al consistori com a regidora no adscrita.

La seva sortida comportarà la dissolució del grup municipal del PP. González lamenta que l’últim any hi ha hagut un “cúmul de discrepàncies” amb l’executiva local del partit. El PP va arribar a un acord amb el PSC –guanyador de les eleccions- amb el qual González assumia la Comissió de Promoció Esportiva des de fora de l’executiu, càrrec que preveu mantenir.

Segons ha detallat la regidora a l’ACN, els últims mesos havia constatat diverses divergències entre les polítiques que desenvolupava al consistori i el tarannà de la junta local del PP. “Jo treballava amb el govern basant-me en l’ètica i l’honestedat, seguint el pacte signat, però la presidència de la junta local no ho complia”, ha apuntat González. “La meva sortida del partit no és voluntària, sinó forçada”, ha afegit.