Es manté la festa major de Segur de Calafell, reduint-ne els actes

L'Ajuntament dona suport a algunes activitats organitzades per entitats

L’Ajuntament manté la festa major de Segur de Calafell, reduint-ne els actes. No organitza activitats pròpies, però dona suport a algunes de les que ha preparat el col·lectiu Esgangalats i a l’ofici i ofrena floral de la parròquia.

La tradicional missa del dia 29 de setembre tindrà, això sí, importants canvis per garantir la seguretat i l’aplicació de la normativa sanitària. L’ofici es trasllada de l’esplanada de l’ermita de Sant Miquel a l’església de l’Assumpció. El temple permet el control de l’aforament, que per als actes religiosos és del 50%.

A més, enguany no hi aniran els col·lectius que assisteixen habitualment a la missa de Sant Miquel, com la Policia local, que celebra el seu patró, o els residents als geriàtrics. L’ofrena floral al patró es manté, però amb limitacions. Només podrà fer-la una persona per cada entitat o grup participant. L’Ajuntament col·labora amb aquest acte de la parròquia precisament perquè pugui desenvolupar-se amb seguretat.

De la seva banda, els Esgangalats han organitzat una Festa Major Esgangalada (Confinada) de Sant Miquel, que podeu anar seguint en aquest enllaç: https://bit.ly/3mOMIGf