Dispositiu especial aquest cap de setmana al cementiri de Calafell

Aforament limitat i temps màxim d’estada per evitar aglomeracions i prevenir contagis de la Covid-19

Imatge del cementiri de Calafell. CEDIDA

El cementiri municipal de Calafell comptarà aquest cap de setmana amb un dispositiu especial de seguretat per a evitar aglomeracions i prevenir contagis de la Covid-19, en unes dates de màxima afluència al recinte. Les mesures, que aniran a càrrec de la Policia local i Protecció Civil, s’aplicaran entre aquest divendres, 30 d’octubre, i el proper diumenge, 1 de novembre.

L’Ajuntament va recomanar dies enrere espaiar les visites al llarg d’aquesta setmana per disminuir l’assistència en els dies principals d’aquesta celebració dedicada al record als difunts. Molts ciutadans han seguit aquesta petició, com s’ha pogut veure. A més, tant l’interior del cementiri com el seu exterior han objecte d’una neteja i desinfecció rigoroses.

De divendres a diumenge, les mesures al cementiri seran les següents:

–Hi haurà un aforament limitat

–L’entrada estarà controlada i regulada

–S’estableix una durada màxima de 20 minuts per fer la visita

–En tot moment s’haurà de mantenir la distància de seguretat i usar la mascareta

–Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants

L’Ajuntament demana paciència a les persones que vulguin visitar el cementiri, ja que les mesures de seguretat poden causar dilacions en l’accès. En aquest sentit, es prega especialment que la distància de seguretat, i la resta de mesures, es mantingui durant l’espera a l’exterior.

Dispositiu de trànsit

A més a més, al cementiri i els seus accessos hi haurà un dispositiu de trànsit. El carrer Torredembarra serà de direcció única de la rambla Mossèn Jaume Tobella a la Carrerada d’En Ralet. S’habilitaran, com és costum, zones d’estacionament al voltant del cementiri. Es prega a tothom que respecti la senyalització i es recorda l’obligació de seguir les indicacions dels agents de l’autoritat.