Calafell substituirà les cavalcades per uns campaments reials

Els infants podran donar la carta als Reis mantenint la distància i en torns per edat

L’Ajuntament de Calafell ha decidit substituir les cavalcades de Reis per uns campaments reials, on els infants podran donar la carta manteninent la distància i en torns per edat. Aquesta mesura segueix les instruccions de les autoritats sanitàries i de Protecció Civil de fer unes celebracions de Reis de caràcter estàtic i no dinàmic, per prevenir aglomeracions.

“Hem de ser conscients dels moments difícils que estem vivint i dels riscos sanitaris”, diu la regidora de Cultura, Mònica Trepat. Afegeix: “No obstant, creiem que no podíem privar els més petits de la il·lusió de la nit de Reis. Més encara quan enguany als infants els hem demanat molt, en particular estar-se setmanes i setmanes tancats a casa durant el confinament de la primavera”.

Els campaments reials estaran instal·lats al Parc de la Sínia i al Port de Segur la tarda-vespre del 5 de gener. Comptaran amb una decoració adient i que recollirà també diferents motius nadalencs. Ses Majestats i els seus patges hi seran i els infants podran donar la carta, sense contacte amb ells i amb distància de seguretat.

Els campaments es podran visitar de 17 a 20 hores. S’han establert tres franges horàries, segons l’edat dels infants:

17 a 18 h: infants de 0 a 3 anys
18 a 19 h: infants de 4 a 5 anys
19 a 20 h: infants de més de 6 anys

En cas de germans/es es recomana accedir en la franja d’edat del més petit/a.

Es prega, així mateix, observar la resta de mesures de seguretat, molt en particular la distància a la cua d’accès i no anar-hi en bombolles familiars barrejades. Aquesta activitat estarà, en tot cas, supeditada a les decisions que puguin anar prenent les autoritats sanitàries.