Calafell programa 86 activitats per celebrar el Nadal

Del 17 de desembre al 9 de gener, hi haurà animació, espectacles, tallers, música...

L’Ajuntament de Calafell ha programat 86 activitats per celebrar al municipi les festes de Nadal. Comencen el 17 de desembre i continuaran fins al 9 de gener, amb tot d’animació, tallers, música, concerts i espectacles. També es recuperen activitats que la pandèmia va impedir celebrar l’any passat, com la festa de Cap d’Any a la plaça de l’Ajuntament i la cavalcada de Reis en format tradicional.

Segons l’alcalde, Ramon Ferré, “hem volgut fer una celebració nadalenca especial, ja que fa dos anys de la darrera vegada que vam gaudir d’aquestes festes com ho havíem fet sempre”. Ferré afegeix: “Naturalment, demanem a tota la població que actuï amb prudència i observi les mesures que encara continuen sent necessàries: mascareta, distància, rentat de mans…”.

Una de les novetats és que Calafell tindrà, per primer cop, un Concert de Cap d’Any, a l’estil dels de Viena. El 9 de gener, com a cloenda de la programació, al teatre Joan Colet hi actuarà l’Orquestra Filharmònica i Cor Harmonia, sota la direcció d’Albert Deprius, amb un programa de valsos i polques, amb l’afegit d’altres partitures clàssiques i de musical.

El calendari complet d’aquesta programació pot consultar-se a l’agenda del web municipal. Recomanem anar-la seguint periòdicament, així com les xarxes socials, per qualsevol modificació, cancel·lació o ajornament que pugui produir-se. Tots els actes tenen la seva celebració condicionada a l’evolució de la situació sanitària i a les mesures que puguin adoptar-se.