Adjudicades les obres del nou skatepark del pavelló Joan Ortoll

Seran unes instal·lacions d’última generació, que subtitueixen les actuals, que han quedat obsoletes

L’Ajuntament de Calafell ha adjudicat les obres de construcció del nou skatepark annex al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll. La licitació ha recaigut en l’empresa Vulcano Skateparks SL, per un preu de 206.404,41 euros (IVA inclòs). L’adjudicatària ofereix unes millores valorades en 12.000 euros. El termini de realització dels treballs és de cinc mesos.

Serà un equipament d’última generació, que recull també les idees que es van demanar als patinadors, que es venien queixant des de feia temps que l’actual skatepark havia quedat obsolet. Entre les idees incorporades hi ha zones diferenciades segons l’habilitat o l’edat dels usuaris. El recinte incorporarà murs, banyeres, rampes, zones enjardinades i d’ombra…

“Aquesta modalitat de patinatge és un esport en creixement al municipi i ha de poder-se practicar en bones condicions”, diu el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín. I el regidor d’Esports, Artur Peña, afegeix: “El nou skatepark serà un punt d’encontre dels joves del municipi amants d’aquest esport i dels que vulguin iniciar-s’hi”.