Buhos arriba a Vilafranca amb totes les entrades venudes

Buhos també aprofitarà aquest concert per presentar el seu nou treball, titulat El dia de la victòria, un disc ple de cançons amb la plena intenció d’emocionar.

Buhos actuarà aquest diumenge 28 de març, a les 19h, a l’Auditori municipal de Vilafranca del Penedès. El grup de Calafell portarà a la capital de l’Alt Penedès, el seu nou espectacle titulat Teràpia Col·lectiva. Les entades per aquest concert estan exhaurides des de fa dies.

Teràpia col·lectiva és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país. Buhos es reinventa i presenta una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor. Un espectacle catàrtic on els flamants i esperats nous temes i els grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, el mestratge i el savoir-faire únics d’Albert Pla.

Buhos també aprofitarà aquest concert per presentar el seu nou treball, titulat El dia de la victòria, un disc ple de cançons amb la plena intenció d’emocionar. Enregistrat en plena pandèmia, el disc ha estat produït per David Rossell, i compta amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i Stay Homas.