Mor un home de 81 anys en un incendi al Montmell

Avatar photo

Els serveis d'urgències mèdiques van atendre a una dona de 74 anys que va resultar ferida lleu

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 22.37 hores d’ahir a la nit, d’un incendi al carrer Vilafranca, a la Urbanització Pinedes Altes, del Montmell.

L’incendi va cremar totalment una casa aïllada, d’obra de 30 m2 i d’una sola planta. A l’interior d’una de les habitacions es va trobar el cos sense vida d’un home de 81 anys, amb mobilitat reduïda. Una dona de 74 anys, intoxicada lleu, va ser evacuada pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital del Vendrell.
Fins al lloc es van desplaçar 7 dotacions dels Bombers (3 camions, l’autoescala i 3 vehicles lleugers) que a la seva arribada es van trobar el foc totalment desenvolupat. A les 23.46 hores ja van donar l’incendi per controlat i van procedir a remullar punts calents de l’interior i a ventilar. A causa del foc part de la teulada ha cedit.
El dispositiu d’emergència també va estar format pels Mossos d’Esquadra, que van desplaçar 4 patrulles que es van fer càrrec de les tasques judicials, així com també de la investigació del sinistre, i 2 ambulàncies del SEM.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Tarragona afegeix el castellà a la pàgina web de tràmits

Notícia següent

Miquel Casellas: “La gran farsa d’algunes oposicions”

Notícies relacionades