Presentació de Món Tocat Baix Penedès

El TOC és un tipus de trastorn d’ansietat que pateix molta gent, que lluita en silenci i moltes vegades sense ajudes ni recursos

El proper dijous 16 de novembre es presentarà en societat Món Tocat Baix Penedès, una iniciativa de pares, mares i familiars de pacients amb TOC (trastorn obsessiu compulsiu). El TOC és un tipus de trastorn d’ansietat que pateix molta gent, que lluita en silenci i moltes vegades sense ajudes ni recursos.

Aquesta iniciativa que neix al territori i la comarca busca donar difusió, informació i ajuda a tothom que desconegui aquesta síndrome psiquiàtrica. La xerrada està programada per al 16 de novembre a les 19.30 h a la Sala d’Actes del Centre cívic L’Estació del Vendrell. La jornada comptarà amb professionals especialitzats en TOC: Aurelio López (fundador del projecte TOC Granada, l’associació pionera i més gran de la península), Noelia Romero Abad (psicòloga clínica del CSMA Vendrell – Pere Mata) i Mònica Aresté (coordinadora Activa’t per la Salut Mental – Espai Situa’t Tarragona). A més, hi haurà la fundadora i ideòloga de Món Tocat Baix Penedès, Montserrat Navarro, que moderarà la presentació.

Aquesta és una bona oportunitat per descobrir una síndrome i unes problemàtiques que molts dels nostres adolescents, joves i adults pateixen a diari. És una bona oportunitat per donar suport a una iniciativa que vol ajudar més famílies que conviuen amb el TOC.