L’Associació de Propietaris de Can Gordei cedeix gratuïtament el seu local a l’Ajuntament de la Bisbal

La Junta de Govern Local ha aprovat la cessió aquest passat dijous 28 de desembre

L’Associació de propietaris de Can Gordei va sol·licitar el gener de 2017 la cessió gratuïta del local social, de la seva propietat, a l’Ajuntament. Aleshores, l’Equip de Govern i la Junta de l’entitat van mantenir una reunió amb la finalitat de parlar d’aquesta cessió i es va acordar que es farien tots els tràmits oportuns per acceptar la cessió del local a finals d’any. Aquest 28 de desembre s’ha aprovat aquesta cessió per Junta de Govern Local. Després d’aquesta aprovació, s’ha d’elevar a escriptura pública l’acceptació de la cessió, inscriure el local a l’inventari municipal i registrar-lo al Registre de la Propietat.

L’edifici del local social de Can Gordei està ubicat en una parcel·la d’equipaments comunitaris de propietat municipal, de 239m². Es va construir l’any 1975 però l’Associació de Propietaris hi ha anat fent reformes. L’edifici, que sempre ha estat obert amb el servei de bar i botiga llogats, consta de bar amb zona de cuina, sala polivalent de menjador, zona recreativa, botiga de queviures, lavabos, despatx i una terrassa amb porxo i traster. Els informes dels serveis tècnics municipals han valorat l’edificació i el seu contingut en 100.355€.

L’Ajuntament subrogarà el contracte actual d’explotació del servei de bar i botiga i, una vegada acabi el contracte, es traurà a concurs la seva gestió. A més, com que es tracta d’un local municipal, l’Ajuntament de la Bisbal l’adequarà perquè compleixi les normatives vigents d’accessibilitat i seguretat.

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, afirma que es tracta d’un local molt necessari i que, per això “la voluntat de l’Ajuntament de la Bisbal és que en el moment que sigui municipal segueixi funcionant i donant servei als veïns de la zona”. A més, l’Ajuntament té la intenció de fer arribar serveis que en l’actualitat s’ofereixen al nucli, com ara la gimnàstica.