Som Poble aposta per una candidatura àmplia d’esquerres

Així mateix, a l'assemblea oberta que va tenir lloc el passat dijous, també es va ratificar que es presentaran a les eleccions municipals del 2019

El passat dijous 20 de desembre va tenir lloc una assemblea oberta a Som Poble per tal de decidir l’estratègia política que seguiran de cara a les pròximes eleccions. En aquesta es va decidir que Som Poble es presentarà a les eleccions municipals del 2019 i que aposten per una candidatura àmplia d’esquerres treballada conjuntament amb altres formacions polítiques i entitats socials de la Vila.

El projecte polític que faran, volen que garanteixi la justícia social i els drets de la ciutadania, el desenvolupament d’un teixit productiu dinàmic i sostenible a nivell social, econòmic i mediambiental i el reconeixement del dret a l’autodeterminació dels pobles.

Així mateix l’assemblea permanent del grup polític serà l’òrgan encarregat d’iniciar el diàleg amb altres organitzacions polítiques i socials del Vendrell per tal de traslladar la proposta estratègica acordada en aquesta Assemblea Oberta i impulsar dinàmiques de treball conjunt, ratificades en Assemblees Obertes.

Els objectius

Des de Som Poble han explicat que aquest “afronta els comissis amb la voluntat d’assolir el govern de la ciutat, com un instrument de transformació social, complementari al treball que es realitza des del teixit associatiu i el carrer, amb una clara aposta a favor de la participació, la justícia social i econòmica i la defensa dels interessos públics”.

Els inicis de Som Poble

Som Poble va néixer abans de 2015 com a un projecte i moviment ampli, aglutinador de l’esquerra al Vendrell, com a un projecte obert, de caràcter unitari i de participació assembleària. Actualment té dos regidors que estan a l’oposició.