Ciutadans el Vendrell denuncia que el PSC accedeixi al ‘xantatge’ independentista i desconvoqui el ple ordinari

M. Luz Ramírez titlla d'irresponsable que l'alcalde permeti que "el Grup Municipal del PdeCat utilitzi la seva condició de soci de govern amb fins partidistes"

La portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) al Vendrell, M. Luz Ramírez, ha denunciat que l’equip de govern local de Martí Carnicer (PSC) “accedeixi al xantatge independentista i desconvoqui el ple ordinari de març amb menys de quatre d’hores d’antelació “, després que” els seus socis de governs (PdeCat), hagin confirmant la paràlisi de la gestió del major òrgan municipal “perquè” les condicions generals no ho permeten ‘.

M. Luz Ramírez li ha recordat a Carnicer que “la gestió del ple no ha de ser en cap cas un instrument que respongui a interessos partidistes” de manera que “en cap cas la formació taronja donarà suport aquesta decisió”.

Finalment, la portaveu municipal de Cs ha recordat que “el Vendrell és un municipi constitucionalista com sempre s’ha reflectit en els resultats electorals” pel que ha titllat la decisió d ‘ “irresponsable” i “poc representativa de la realitat social del municipi”.