El Museu Pau Casals acollirà el taller de música en família “Un viatge emocionant”

Avatar photo

El Museu també participarà en el Dia Europeu de l’Enoturisme el diumenge 12 de novembre amb l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits”

El proper diumenge dia 5 de novembre a les 12h del migdia, el Museu Pau Casals acollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió destinada a infants de 3 a 7 anys. “Un viatge emocionant” és una experiència col·lectiva i familiar on podrem experimentar i endinsar-nos a través dels sentits en les emocions que suscita la música de compositor polonès Frédéric Chopin. Un viatge ple de sorpreses on podrem descobrir plegats l’artista que tots portem amagat. El taller, que anirà a càrrec de Núria Palau i que està basat en el llibre de Bellaterra Música Ed. “Chopin i els nens!”, té un cost de 3€/infants i 5€/adults.

Així mateix, el diumenge dia 12 de novembre el Museu Pau Casals se suma a la celebració del Dia Europeu de l’Enoturisme amb l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits”, una activitat que combina la visita guiada al museu amb un tast de vins de la DO Penedès (Cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura) i una audició de violoncel als jardins de la Vil·la Casals. L’activitat està pensada per a tots les públics, amb tast de most per als menors d’edat, i té un cost de 10€/adults, 8€/menors i gratuït pels infants fins a 8 anys.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Concentració al voltant del Parlament “per protegir les institucions”

Notícia següent

Apareix un darrer exemplar de tortuga babaua morta per possible descompressió

Notícies relacionades