Amb l’objectiu de promoure una bona alimentació, amb productes de temporada i del territori, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Institut Català de la Salut han organitzat dos tallers de Cuina de Nadal en el qual s’explicaran plats originals i sobretot molt saludables de cara a les festes de Nadal.
El dijous 14 de desembre, a les 18.30h al Mercat Municipal Sant Salvador i el divendres 15 de desembre a les 11h al Mercat Municipal de La Carn es farà aquesta demostració gastronòmica, a càrrec de les dietistes i nutricionistes de l’ICS Anna Farrés, Anna Trillas i Ester Milà. A més, oferiran consells per tal de tenir unes festes saludables.
Els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia a vlf.cat/cuinanadal1223 (es realitzarà el mateix taller els dos dies).
La Policia investiga la troballa d'un cadàver calcinat durant les tasques d'extinció d'un incendi de…
Tàrrega obrirà la temporada de les piscines municipals d’estiu el divendres 14 de juny. La capital de…
El dissabte 22 de juny comença una nova temporada de bany a la piscina exterior…
La Guàrdia Urbana va detenir dimecres poc després de les quatre de la tarda un…
La zona de bany del llac del parc de la Creueta del Coll, situada al…
El 29 de juny tindrà lloc la 14a edició de la Mediterranean Race, l’aquatló que organitza l’Ajuntament de Torredembarra. Es tracta…
Esta web utiliza cookies.