Amb l’objectiu de promoure una bona alimentació, amb productes de temporada i del territori, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Institut Català de la Salut han organitzat dos tallers de Cuina de Nadal en el qual s’explicaran plats originals i sobretot molt saludables de cara a les festes de Nadal.
El dijous 14 de desembre, a les 18.30h al Mercat Municipal Sant Salvador i el divendres 15 de desembre a les 11h al Mercat Municipal de La Carn es farà aquesta demostració gastronòmica, a càrrec de les dietistes i nutricionistes de l’ICS Anna Farrés, Anna Trillas i Ester Milà. A més, oferiran consells per tal de tenir unes festes saludables.
Els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia a vlf.cat/cuinanadal1223 (es realitzarà el mateix taller els dos dies).
Els passatgers atrapats des de primera hora de la tarda a causa d’una avaria d’electrificació a la línia R15 podrien…
Les imprudències a la carretera poden tenir conseqüències tràgiques. Aquest dissabte al migdia, un conductor ha posat en risc la…
Nou Barris ha parlat alt i clar. El passat 5 d’abril, les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) del Districte van…
Ja s’ha confirmat la identitat de la dona assassinada en el feminicidi que ha commocionat Tarragona i el conjunt del…
Després d’una jornada marcada per la vaga convocada pels sindicats UGT i CCOO, PortAventura World ha emès un comunicat aquest…
Aquest dissabte 19 d’abril, els Comuns han mostrat el seu suport a la vaga de les treballadores i treballadors de…
Esta web utiliza cookies.