L’Ajuntament de l’Arboç modifica els horaris de recollida de la brossa porta a porta

Serà durant la franja de les 21h a les 23h i l’incompliment pot suposar una sanció de fins a 150€

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’ajuntament de l’Arboç, amb la voluntat de millorar l’eficiència del servei de recollida de brossa porta a porta i fomentar-ne més el seu ús, modifica a partir d’avui l’horari per dipositar la brossa passant de ser durant la franja de 21h a 23h.

Aquesta decisió s’ha pres consultant amb l’empresa encarregada del servei per tal que els cubells de brossa estiguin el mínim temps possible al carrer fins a ser recollits. L’Ajuntament recorda la importància del reciclatge per esdevenir un municipi més sostenible, i també per reduir la taxa d’escombraries i informa que segons l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència aprovada, no respectar les franges per treure la brossa al carrer pot suposar una sanció de fins a 150€.

A més, també s’ha modificat la ubicació del punt on s’instal.la la deixalleria comarcal a la nostra vila. A partir d’aquest mes d’octubre s’alternarà mensualment la seva ubicació habitual al darrere del Centre d’Atenció Primària amb el descampat del costat de l’antic camp de futbol municipal al capdavall de l’Avinguda Jacint Verdaguer. De moment aquest mes d’octubre podreu trobar la Deixalleria Comarcal al darrere del Centre d’Atenció Primària del 5 al 13 d’octubre i el mes de novembre, al descampat de l’antic camp de futbol municipal del 2 al 10 de novembre.

L’Ajuntament amb aquestes mesures vol posar les màximes facilitats per fomentar el reciclatge i augmentar el volum de brossa reciclada i fa una crida a tots els veïns i veïnes perquè en facin ús i reciclin.