fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

PxC exigeix al govern del Vendrell que compleixi amb la proposta aprovada dels vigilants de les instal·lacions municipals

Avatar photo

Afirmen "ser els únics que miren pels drets dels treballadors, independentment siguin funcionaris, contractes laborals o empreses externes que realitzen serveis per a l'Ajuntament o els seus patronats”.

Plataforma per Catalunya (PxC) segueix la seva campanya de denunciar aquella feina pendent no realitzada per l’Ajuntament i com explica el grup polític “de cercar solucions abans que acabi aquesta legislatura al 2019”.

L’11 de Juliol de 2016, PxC va presentar una proposta al Ple de l’Ajuntament per “dignificar els llocs de treball dels vigilants a les instal·lacions municipals”; aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat dels grups municipals.

Als pressupostos municipals de 2017, PxC va posar damunt la taula, entre d’altres, aquest punt per a dignificar als treballadors de la vigilància, com a condició per a aprovar els pressupostos, que a més, recordem, tal proposta ja estava aprovada per unanimitat. En paraules del coordinador de PxC al municipi, Jordi de la Fuente: “l’alcalde Martí Carnicer va preferir altres aliances municipals, ignorant ja no a PxC, sinó als treballadors que necessiten que la seva situació socioaboral millori”.

A dia d’avui, i segons PxC l’alcalde segueix sense donar cap resposta a aquest problema, “cosa que significa una traició a les persones que tenen el seu lloc de feina al Vendrell, començant pels vigilants, i sumant-se als taxistes, camioners, i una llarga cua”, declara de la Fuente. A la esmentada proposta, es demanava la municipalització d’aquests serveis, de tal manera que “s’unifiquen criteris de contractació a diferents edificis de l’Ajuntament, eliminant una diversitat de perfils que dóna peu a malentesos”.

“Aquesta mesura va ser aprovada per unanimitat, per la qual cosa no existeix excusa per a no fer-la efectiva. Els grups municipals al Vendrell, a excepció de PxC, estan donant a entendre que aproven propostes per a quedar bé, però després se n’obliden si no són propostes seves”, sentencia. Remarca que “exigirem el compliment dels acords i ens posem del costat dels vigilants, i de tots els treballadors de casa”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Elenc Artístic de Banyeres del Penedès representarà l’obra “Maria Rosa” d’Àngel Guimerà

Notícia següent

Christian Soriano: “El Vendrell 2019: Anàlisi i estratègies dels partits”

Notícies relacionades