JSC Comarques Tarragonines consideren els pressupostos de l’Estat imprescindibles pel territori

Les i els joves del Camp de Tarragona consideren els pressupostos com una eina social de transformació al servei dels ciutadans i ciutadanes de la província

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Joventut Socialista de les Comarques Tarragonines han celebrat aquest dijous 5 de novembre una reunió a El Vendrell on han valorat els Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2021, i la necessitat de què s’aprovin al Congrés.

Segons la JSC, aquests són uns “pressupostos socials i de progrés que suposaran un salt qualitatiu pel Camp de Tarragona”.

En paraules del Primer Secretari de la JSC Comarques Tarragonines, Nacho García, “aquests són uns pressupostos que Catalunya i Tarragona necessiten”. També en paraules del Primer Secretari, “instem a què tots aquells partits que estimin Tarragona votin uns pressuposts que milloraran la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Ha destacat els 30 milions d’euros en beques que beneficiarà a 12.000 estudiants del Camp de Tarragona, els 11 milions que aniran destinats a la incorporació de joves al mercat  laboral i els 61 milions en formació professional i ocupació per a tota Catalunya.

El Primer Secretari de la JSC El Vendrell, Christian Soriano, ha destacat que “Tarragona i El Vendrell necessiten uns pressupostos que reverteixin les retallades dels governs independentistes i de la dreta i aquests clarament ho són”.

Uns pressupostos on “6 de cada 10 euros van cap a polítiques socials” amb exemples tan concrets com els 660 milions d’euros que aniran a dependència i beneficiaran a 23.000 ciutadans i ciutadanes de la província de Tarragona o els 411 milions en inversions que suposen una pujada del 180% respecte als pressupostos del PP de l’any 2018.

Així doncs, la JSC Comarques Tarragonines ha reivindicat la necessitat d’aprovar uns pressupostos socials i de progrés que ajudaran a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la província.