fbpx

Campanya ‘Nadal Solidari’ a Vilafranca per a les persones grans

Avatar photo

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat la campanya Nadal Solidari, un programa de detecció de riscos de persones grans que viuen soles i visites a les residències de gent gran de la Vila, que cada any es realitza abans de les festes de Nadal.

441 persones de més de 85 anys empadronades soles rebran la visita de voluntaris i voluntàries de la campanya. A més de felicitar les festes, s’informa dels serveis que ofereix l’Ajuntament de Vilafranca. El voluntariat de la Comissió Municipal pel benestar de les Persones Grans s’encarrega de fer aquestes visites, així com altres persones voluntàries que hi donen suport.  Durant la visita, s’aprofita per fer un petit obsequi a cada persona visitada. Cal tenir en compte que, abans de la visita del voluntariat, es trucarà per telèfon per fer-ho saber.

D’altra banda, l’Alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, i el regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, acompanyats de membres de la Comissió Municipal pel Benestar de la Gent Gran, faran la tradicional visita a les cinc residències de gent gran de Vilafranca per tal de felicitar les festes nadalenques als usuaris i usuàries que, prèviament, reben un petit obsequi.

Ramon Zaballa explica que “el programa Nadal Solidari té dos objectius: acompanyar les persones grans que viuen soles i detectar les necessitats que aquestes puguin tenir”. A més, destaca que “aquest programa es fa realitat gràcies a la col·laboració de moltes persones voluntàries que, sota la supervisió del Servei de Drets Socials, dediquen part del seu temps a fer aquest acompanyament “.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Nadal de la Gent Gran de Badalona s’omple d’activitats per aquest mes

Notícia següent

Tots els trens de Rodalies s’aturaran a Viladecans des de l’11 de desembre

Notícies relacionades