L’equip espanyol, capitanejat pel xef calafellenc Jordi Guillem, s’ha proclamant subcampió mundial de gelateria, en la Coppa del Mondo que s’ha celebrat els darreres dies a Rímini (Itàlia). En una competició molt disputada i de gran dificultat tècnica, l’equip espanyol ha assolit la segona posició, per darrera de França i per davant d’Austràlia.
Jordi Guillem, del Restaurant Lo Mam, ha liderat un equip format per Marc Balaguer, Adolfo Romero, José Marcos Candela i Miguel Señoris.
Guillem ha explicat que el segon lloc en un campionat mundial mostra la categoria dels gelaters espanyols, però també que suposa un aparador mundial per a promocionar la qualitat del seu treball. “És una tarja de presentació d’altíssim nivell en tots els fòrums i mercats de turisme i gastronomia”, ha dit.
Entre les proves que l’equip liderat per Guillem ha hagut de superar, hi ha hagut la preparació d’un plat salat amb gelat, una tarda, una escultura en gel, una figura de sucre, una copa gelada, uns snacks dolços i una creació improvisada amb ingredients facilitats per l’organització.
El PSC guanyaria les eleccions al Parlament del 12 de maig amb 36 diputats seguit…
La línia R3 de Rodalies va quedar tallada ahir dissabte a la nit per un…
El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha aconseguit el seu objectiu més esperat:…
Esquerra Republicana de Catalunya ha celebrat aquest matí, a la sala del Teatre d’Artesa de…
El candidat del PSC a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, s'ha mostrat favorable a…
Una persona ha perdut la vida aquest dissabte després de ser atropellada per un tren…
Esta web utiliza cookies.