La Policia Local de Tàrrega deté un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública

Els fets van ocórrer el passat divendres 4 de juny a l’avinguda de Fàtima

Control de la Policia Local de Tàrrega. Imatge cedida per l'Ajuntament de Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega va detenir el passat divendres 4 de juny un veí de la localitat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Al voltant de les 19:45h, els agents van detectar un home amb actitud sospitosa assegut en un banc de l’avinguda de Fàtima.

Segons la informació de què es disposava, se sospitava que aquesta persona es podia dedicar al tràfic de substàncies estupefaents. Per aquest motiu, els agents es van adreçar cap a l’home per identificar-lo i realitzar les comprovacions pertinents. Quan aquesta persona es va adonar que els agents anaven cap a ell, es va aixecar per marxar del lloc.

Els agents, però, el van aturar, identificar i escorcollar, comprovant que duia 14 embolcalls de plàstic amb una substància blanca (presumptament cocaïna), 3 pastilles, 120 euros fraccionats i dos telèfons mòbils. Tot seguit, la Policia Local va procedir a la detenció de l’home, Brahim A., de nacionalitat marroquina, nascut l’any 1978, amb domicili a Tàrrega i sense antecedents policials fins al moment. Dissabte va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.