Mollerussa construirà 88 nous nínxols al cementiri

Aquesta fase forma part del projecte d'ampliació que l'Ajuntament va començar ara fa tres anys i que va comportar l'edificació de 128 nínxols del total de 432 previstos

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat, avui, el projecte bàsic i d’execució per a la construcció de 88 nínxols nous a la part nova del cementiri. Per poder finançar-ne la construcció, quantificada en 73.915 euros, des del consistori ja es va fer un oferiment públic el febrer passat que va finalitzar a l’abril amb la reserva de gairebé la meitat de l’oferta, en concret de 42 nínxols.

Aquesta fase forma part del projecte d’ampliació que l’Ajuntament va començar ara fa tres anys i que va comportar l’edificació de 128 nínxols del total de 432 previstos. En total, s’ofereixen 64 nínxols i 24 nínxols més en columnes úniques, de les quals ja se n’han reservat 5 de les 6 que hi ha disponibles. Els imports d’aquestes concessions oscil·len entre els 600 euros de la quarta fila, la menys sol·licitada, i els 1.900 de la segona fila, que és la que més es demana. El preu de la columna única és de 5.500 euros.