La Noguera demana posar fi als problemes de subministrament elèctric

Després dels microtalls, talls intermitents i pujades de tensió del passat cap de setmana el consell comarcal portarà la queixa a la Conselleria d'Empresa

El Consell Comarcal de la Noguera considera urgent que se solucionin els problemes de la xarxa elèctrica a la comarca i portarà la queixa a la Conselleria d’Empresa i Coneixement. Des de la institució comarcal alerten que el passat cap de setmana molts municipis de la Noguera han tornat a tenir problemes amb el subministrament elèctric, com microtalls, talls intermitents i pujades de tensió. En aquest sentit, asseguren que aquesta deficiència en el subministrament ja fa temps que s’ha detectat i afecta directament al desenvolupament de les activitats econòmiques de la zona. El consell treballa des de finals de l’any passat perquè l’empresa subministradora resolgui aquesta problemàtica.
Gràcies a les gestions de la Diputació de Lleida i dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, s’han mantingut diferents reunions amb l’empresa juntament amb altres consells comarcals per mirar de trobar una solució. Com que encara continuen els problemes, el consell s’ha tornat a posar en contacte amb els ajuntaments per recollir les darreres incidències que han detectat per poder traslladar la queixa conjunta al Departament.