Els mossos detenen un home a Térmens per cultivar 300 plantes de marihuana

Els mossos detenen un home a Térmens per cultivar 300 plantes de marihuana

Pla obert on es poden veure algunes de les plantes de marihuana en procés d'assecatge que han trobat els Mossos d'Esquadra. Foto ACN
Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vallfogona de Balaguer (Noguera), per cultivar 300 plates de marihuana a Térmens. Se li atribueix un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. La detenció es va produir aquest dimecres i és el resultat d’una investigació iniciada el passat mes de maig davant la sospita d’una plantació de marihuana a l’interior d’una casa de Térmens.
Després de diverses vigilàncies al domicili els investigadors van constatar que a l’interior de la casa, que estava llogada per un veí de Vallfogona, s’hi estava conreant marihuana de forma intensiva.
Agents del cos es van personar aquest dimecres al migdia al domicili investigat on van intervenir 300 plantes de marihuana en procés d’assecat. També van constatar que per realitzar aquesta activitat, el responsable de la plantació havia muntat una instal·lació elèctrica amb làmpades, material de refrigeració i equips d’aire condicionats connectats de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica, fet que va motivar la detenció d’aquest per un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric,

El detingut, que té antecedents, passarà aquet dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.