Desarticulat el grup criminal que atracava a punta de pistola sales de joc a Lleida

Els lladres lligaven els responsables dels establiments amb brides i un cop immobilitzats s'emportaven la recaptació

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que es dedicava a assaltar a punta de pistola sales de joc a Lleida. La policia ha arrestat dos homes de 25 i 23 anys i veïns de la capital del Segrià relacionats amb tres assalts, però no es descarta que hi hagi noves detencions en els propers dies perquè la investigació continua oberta. La banda sempre operava de la mateixa manera. Un grup de persones entraven a dins l’establiment amb armes de foc i ganivets, amenaçaven els responsables de les sales i els immobilitzaven lligant-los les mans amb brides. Un cop tenien llibertat per moure’s, s’emportaven la recaptació de la caixa. La investigació es va començar l’any passat després dels tres assalts violents, però encara segueix oberta.
Després de les denúncies, els Mossos van començar a indagar fins que els indicis els van portar a sospitar de l’existència d’aquest grup criminal. Ha estat durant aquesta setmana que la policia ha fet entrades i registres a les cases dels dos detinguts per intentar trobar més proves contra ells. En concret els agents van regirar dos domicilis situats als carrers Ronda de Sant Martí i Torres de Sanui de Lleida.

Com que els Mossos sospitaven de la possibilitat que hi hagués armes de foc a les cases dels sospitosos, es va activar un dispositiu especial d’ordre públic per assegurar l’entrada als dos domicilis.

Un cop a dins del primer, els agents van arrestar un home de 25 anys i de nacionalitat dominicana i que presumptament seria el líder del grup criminal. A l’habitatge, els Mossos hi van trobar nombrosos objectes relacionats amb els fets com un revòlver detonador, una pistola d’aire comprimit d’aparença real, guants passamuntanyes i brides com les utilitzades en els assalts.

A més, també van requisar-li una tauleta electrònica que els lladres s’havien emportat d’una de les sales de joc, un telèfon i roba utilitzada durant els assalts. Un cop feta l’entrada a la casa del primer sospitós els Mossos van arrestar el segon, d’origen colombià.

Els dos van passar a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. La investigació continua oberta.