Tàrrega convoca la segona edició de la Caminada de la Dona Rural

Ruta a peu per l’entorn natural de Tàrrega amb l’ànim de fer salut, promocionar el territori i reivindicar el paper de la dona en el desenvolupament rural

0
397
Circ Raluy Legacy 728×90

L’Ajuntament de Tàrrega convoca la segona edició de la Caminada de la Dona Rural per aquest proper diumenge 21 d’octubre. Es tracta d’una iniciativa que conjuga salut, promoció del territori i reivindicació del paper de les dones en el medi rural. L’activitat és oberta a tothom d’ambdós sexes que tingui ganes de passejar per l’entorn natural del municipi. Enguany la caminada discorrerà per camins propers al nucli urbà de Tàrrega. L’itinerari sortirà a les 11 del matí des de l’antic escorxador (carrer de la Solana) de la capital de l’Urgell. El recorregut tindrà 9 quilòmetres amb arribada de nou a l’antic escorxador cap a la 1 del migdia, quan s’oferirà a les persones participants un refrigeri saludable i un concert amenitzat pel grup Sonotone. La rebuda prèvia de participants i la distribució de samarretes es farà ja des d’1/4 d’11 del matí.

La iniciativa és impulsada per les regidories de Promoció de la Salut, Polítiques d’Igualtat, Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles; i s’emmarca dins el Dia Internacional de la Dona Rural (15 d’octubre). La primera edició de la caminada, celebrada l’any passat als pobles d’Altet i Claravalls, se saldà amb èxit de participació, fet que ha animat el consistori a donar continuïtat a la convocatòria. La bona resposta per part de la ciutadania queda palesa pel fet que per aquest diumenge ja hi ha més d’un centenar de persones inscrites. La regidora de Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles, Mireia Caus, ha manifestat que “volem donar visibilitat així a la contribució de les dones en les àrees rurals”.

FER UN COMENTARI