Tàrrega celebra la darrera sessió del Ple del mandat 2015/2019 amb comiats i agraïments

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló expressa el reconeixement a tots els grups municipals per defensar projectes i idees que fan avançar Tàrrega "amb il·lusió, fermesa i convenciment”

0
206
Imatge de l'últim plenari

L’Ajuntament de Tàrrega ha celebrat la darrera sessió del Ple corresponent al mandat municipal 2015 – 2019. Ha estat una convocatòria extraordinària el dimecres 12 de juny per aprovar l’acta de la sessió anterior i en què també s’ha concedit un torn obert de paraules entre els regidors i regidores de l’arc consistorial. Han estat discursos de tancament del mandat tot fent balanç de l’obra feta i en què s’ha posat de relleu la bona entesa entre els grups municipals. Les intervencions han subratllat la voluntat compartida de treballar pel bé comú i de servir a la ciutadania de Tàrrega. En aquest sentit, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha expressat l’agraïment a tot l’arc consistorial per defensar projectes i idees que fan avançar Tàrrega i ha fet una crida “per continuar treballant amb la mateixa il·lusió, fermesa i convenciment”.

En alguns casos, les paraules han estat de comiat. Un total de 10 regidors i regidores no continuaran com a edils en el proper mandat municipal 2019 – 2023. En concret, cessen en aquest càrrec Gabriel Lacambra, Josep Castelló, Antònia Pérez i Núria Franquesa (PDeCAT); Montse Garcia i Gemma Minguell (CUP); Jaume Folguera, Joan Palou i Mireia Caus (ERC); i Josep Maria Cucurull (CdT). Tots aquests regidors i regidores han exercit el càrrec en el mandat 2015-2019 a excepció de Gabriel Lacambra, que ha estat edil des de l’any 2007, o sigui, en el decurs de tres mandats municipals. Els regidors i regidores que continuaran formant part de la Corporació Municipal, segons es desprèn dels resultats de les Eleccions Municipals del passat 26 de maig, són Rosa Maria Perelló, Carles Pascual, Martí Pijuan i Raül Palacios (PDeCAT); Miquel Orobitg (CUP); i Silveri Caro i Noèlia Soto (PSC). El nou arc consistorial que es constituirà el dissabte 15 de juny (12 migdia), per tant, tindrà 10 cares noves.

FER UN COMENTARI