Tàrrega celebra amb èxit la cinquena edició de la festa gastronòmica “Vins i Marinada”

Ha comptat amb la participació de 9 cellers de la Vall del Corb

0
154

Tàrrega ha celebrat amb èxit la cinquena edició del “Vins i Marinada”, la festa gastronòmica itinerant que cada any organitza l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb. La plaça del Carme es convertí durant el capvespre de dissabte en un aparador promocional dels vins característics de la zona, maridats amb altres productes de proximitat. Hi participaren un total de 9 cellers, que posaren a l’abast del públic una trentena de vins i escumosos, junt amb quatre establiments de restauració. La proposta s’arrodoní amb la música en directe del grup Walkin’ Roots i sessions de DJ. En paral·lel, el Palau dels Marquesos de La Floresta també acollí la presentació del llibre “Raïms”, el qual recull les principals varietats catalanes de vinya, la seva història, els conreus i la producció vitivinícola.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, agraí els cellers de la Vall del Corb per portar fins a la capital de l’Urgell aquest esdeveniment que posa de relleu el potencial vitivinícola del territori. “Tàrrega exerceix d’amfitriona del ‘Vins i Marinada’ donant ple suport a l’activitat empresarial dels petits productors de la Vall del Corb”, manifestà la primera edil en el decurs de la visita institucional als expositors. A més de regidores i regidors de l’arc consistorial, l’acte també comptà amb la presència de la presidenta en funcions de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, que posà en valor la feina de les persones vinculades al territori que treballen en favor dels productes autòctons.

El “Vins i Marinada” 2019 ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la D.O. Costers del Segre. Tàrrega ha acollit la cinquena edició després del seu pas per les localitats de Nalec, Sant Martí de Maldà, Verdú i Vallfogona de Riucorb. Els cellers de la vall del Corb que integren l’associació són Casa Pardet, Boldú Viticultors i Cercavins (Verdú); Cal Cabo i Celler Petit Duran (Sant Martí de Maldà); l’Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges); Celler  Analec (Nalec); Celler Comalats (L’Ametlla de Segarra); i Carviresa (Tàrrega).

FER UN COMENTARI