Rosa Maria Perelló, presidenta de la Diputació de Lleida, visita als presos polítics del Centre de Lledoners

La presidenta de la Diputació de Lleida ha destacat “l’enteresa i la dignitat” dels empresonats, que li han transmès un missatge d’unitat i fermesa

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, s’ha desplaçat aquest divendres a la tarda fins al Centre Penitenciari de Lledoners, on ha efectuat una visita oficial als presos polítics que s’hi troben internats.

Rosa Maria Perelló ha pogut parlar amb Josep Rull i Jordi Turull durant una llarga estona i també ha pogut departir més breument amb Joaquim Forn i saludar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. La presidenta de la Diputació s’ha mostrat sorpresa “per la seva enteresa i dignitat malgrat la situació personal per la qual estan passat”. També ha volgut destacar que estan “immensament agraïts per les mostres de suport que estan rebent d’arreu del país, tant ells com les seves famílies”, tot i reconèixer que aquest àmbit, el familiar, és el que més està patint el tràngol. Per tot plegat, els presos polítics li han volgut transmetre un missatge d’unitat i fermesa i el prec de no defallir.

Cal recordar que el passat 2 de novembre Rosa Maria Perelló ja va participar a la concentració en protesta per les acusacions contra els presos polítics coincidint amb l’any d’empresonament del Govern de Catalunya. A la presó de Lledoners hi són empresonats Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.