L’alcalde socialista de Gimenells diu que deixa el partit perquè han inclòs ”nacionalistes d’Unió”

Dante Pérez ho anuncia per Tuiter on assenyala que està disconforme amb la decisió del PSC de posar Ramon Espadaler de número 3 a les llistes pel 21-D

L’alcalde socialista de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià), Dante Pérez, va anunciar ahir dimecres a la nit a través de Tuiter que abandonaria el PSC perquè el partit ha inclòs ”nacionalistes d’Unió” a les llistes de les eleccions al Parlament del 21-D. Després de l’anunci fet ahir pel PSC que s’incorporava al número 3 de la llista l’exlíder d’UDC, Ramon Espadaler, Pérez va piular que era ”incapaç de compartir partit amb nacionalistes d’Unió” i que per tant, ”en conseqüència, me’n vaig del PSC”. La marxa de Pérez té lloc després que també hagin abandonat les files socialistes els alcaldes de Terrassa i de Castellar del Vallès, tot i que per motius totalment diferents. Ara a la demarcació de Lleida el PSC hi manté 15 alcaldes.
Tot i governar un municipi demogràficament petit, Dante Pérez és un alcalde que sempre ha mantingut posicionaments clars dins el partit i els ha difós especialment a través de les xarxes socials. Així, al seu dia va donar suport a Susana Díaz per dirigir el PSOE i també va oferir Gimenells a Miquel Iceta per acollir la paella que va dir que volia fer el primer secretari del partit durant l’1-O. Pérez no s’ha escapat de polèmiques com la que va protagonitzar després dels atemptats de Barcelona i Cambrils quan va recriminar a l’alcalde d’Alcanar de no controlar ”uns individus amb barba” i li va retreure que no conegués o alertés de les activitats sospitoses que portaven a terme en una casa ocupada durant sis mesos.