L’Ajuntament de Tàrrega renova el ferm al tram est del carrer del Mestre Güell

És una aplicació de capa asfàltica en un segment de 1.900 m2 que enllaça amb la Rambla del Canalet, vial que es troba ara en fase de reurbanització

L’Ajuntament de Tàrrega prossegueix aquesta setmana el seu pla de millora de paviments en vials del nucli urbà. Ara es du a terme la renovació íntegra de la calçada en el tram est del carrer del Mestre Güell, situat entre la Rambla del Canalet i el carrer d’Orient. En aquest segment es procedeix a aplicar una capa asfàltica damunt el ferm de formigó existent, que es trobava molt deteriorat. Els treballs, pressupostats en 25.000 euros, suposaran la renovació de 1.900 metres quadrats de superfície de via pública.

Les obres es desenvolupen avui i demà, dies 2 i 3 de novembre, sense afectacions significatives de trànsit ja que els vehicles disposen de rutes alternatives. L’asfaltatge s’ha centrat avui en l’àrea propera al Col·legi Sant Josep mentre que dijous s’actuarà en el tram que desemboca a la Rambla del Canalet, vial que actualment és objecte de remodelació.

Així, també s’aprofitarà per aplicar asfalt a la nova rotonda que s’ha construït a la Rambla del Canalet, que esdevindrà un nou nus viari vora el barri del Sol Ixent. Amb aquestes intervencions, Tàrrega millorarà notablement la mobilitat a la zona est del nucli urbà.