L’Ajuntament d’Alpicat crea el carnet d’Amics de La Unió

Es tracta d’un carnet gratuït i obert a totes les edats que ofereix un seguit d’avantatges per gaudir de la programació cultural de la sala

L’Ajuntament d’Alpicat ha presentat avui el carnet Amics de La Unió, una iniciativa nova que té com a objectiu dinamitzar aquest espai i altres activitats oferint un seguit d’avantatges per poder gaudir de la programació cultural de la sala.

Aquest nou carnet és gratuït i està obert a públic de totes les edats, ja que l’únic requisit és tenir més de 3 anys i estar empadronat al municipi.Per tramitar-lo, es pot fer via on-line a través de la pàgina web www.alpicat.cat/amicsdelaunio, o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. En tots dos casos, només cal facilitar les dades omplint un senzill formulari i posteriorment els carnets s’enviaran a casa per correu postal.

Entre els avantatges de què gaudiran els Amics de La Unió, hi ha que els titulars del carnet rebran informació directa i de primera mà dels espectacles i actes que es fan a sala La Unió; tindran accés en exclusiva a la venda d’entrades anticipades, com també accés a espectacles gratuïts i a descomptes especials en els de pagament; i participaran en sortejos d’entrades per a espectacles o per a activitats.

Des de l’Ajuntament, tal com ha explicat l’alcalde, Joan Gilart, aquesta iniciativa està concebuda com “una aposta per la cultura” i com una “oportunitat a l’abast de tots els veïns i veïnes d’Alpicat”. Gilart ha animat a tothom a fer-se titular del carnet d’Amics de La Unió, a la vegada que ha demanat comprensió en tractar-se d’un projecte nou, que està en fase embrionària i, per tant, obert a anar incorporant millores en el sistema.