L’Ajuntament d’Alpicat invertirà 186.000 euros en la millora del camí de Raimat

L’obra és la cinquena a executar durant els darrers quatre anys en diferents camins del terme, amb una inversió conjunta de 500.000 euros

L’Ajuntament d’Alpicat invertirà 185.911 euros en les obres de condicionament i millora de camí de Raimat.
Les feines se centraran en el tram de 2 kilòmetres comprés entre la població i la urbanització Buenos Aires, a la Cerdera, que es troba molt malmès i ple de sots. L’actuació, que es preveu que es dugui a terme cap a finals de l’estiu, permetrà renovar el ferm, així com dotar el viar de cunetes més amples.
Aquest projecte s’afegirà a les tres intervencions que ja s’han executat en camins del terme durant els darrers quatre anys i a un quart que es durà a terme ben aviat, tot plegat amb una inversió que supera els 500.000 euros. Es va començar amb una reparació del camí del Mintgatxo mitjançant un triple reg asfàltic. Després es va seguir amb una millora integral del camí de Torrefarrera mitjançant una estabilització i un reg de mescla bituminosa en calent. Posteriorment es va treballar en el camí dels Robinals amb una estesa de mescla bituminosa en calent. Finalment, està previst que a inicis del mes d’abril s’actuï en un tram del camí del Pont de Puell.