La Diputació de Lleida treballa per portar la Festa dels Súpers altre cop al territori

La presidenta, Rosa M. Perelló, ha demanat a la vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, que aquest espectacle infantil i familiar, que ha arribat aquest cap de setmana a Lleida, es pugui també viure en altres indrets de la demarcació i ha ofert el suport de la diputació provincial

0
404
Circ Raluy Legacy 728×90

La presidenta de la Diputació, Rosa M. Perelló, vol que la ‘Festa dels Súpers’, del canal Super3 de Televisió de Catalunya (TVC) pugui també representar-se en un municipi de la plana i un del Pirineu de Lleida. Així ho ha transmès als responsables de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per tal que aquest esdeveniment pugui acostar-se, encara més a tot el territori. Aquest diumenge, primer primera vegada, la festa ha arribat a Lleida i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació, omplint cada una de les sessions programades al Pavelló Barris Nord.

La ‘Festa dels Súpers’ és un esdeveniment únic a Europa que enguany compleix la 22a edició i que ha gaudit d’un èxit espectacular de públic en cadascuna de les convocatòries, totes elles a Barcelona. Justament aquesta adaptació de la festa ‘on tour’ permet, per primera vegada, que se celebri en un format diferent i que surti de l’estadi de Montjuic per acostar-se als nens i nenes d’arreu de Catalunya.

FER UN COMENTARI