La Cursa del Caragol reuneix mig miler de participants

Roger Sans i Jone Zabaleta han estat els vencedors de la cursa curta, que també era puntuable per a la Lliga Ponent

Imatge de la cursa. Foto: Cedida

La Cursa del Caragol de Linyola ha coronat avui com a guanyadors de la seva 11a edició a Ricard Pastó i Rosamari Carulla. La jornada, que era puntuable per a la Lliga Ponent, ha aplegat mig miler de participants entre totes les seves propostes. Organitzada pel Club Excursionista Linyola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Linyola, la cita oferia curses de 10 i 5 kilòmetres (amb 225 participants), totes dues amb una nòmina de participants de molt nivell, una caminada popular de 7 (170 inscrits) i curses infantils. El centre d’operacions de la jornada s’ha ubicat al carrer La Creueta, al costat de la zona esportiva. La sortida de la cursa llarga s’ha donat a les 9.30 hores, mentre que la curta ha arrancat 10 minuts més tard. Tots dos recorreguts eren majoritàriament sobre terra, tot i que també tenien uns petits trams d’asfalt.

A la cursa llarga, en homes Ricard Pastó (Xafatolls) s’ha imposat amb un temps de 33.05, seguit de Roger Camprubí (AE Ekke), segon amb 34.06, i de Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), tercer amb 34.49. En dones, triomf de Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu) amb una marca de 39.04, pel davant de Yolanda Cebrián (Lleida UA), segona amb 41.56, i de Gemma Bonjorn (CA Aitona), tercera amb 43.40. Pel que fa a la distància curta, Roger Sans (ISS Hospitalet) ha estat el vencedor masculí amb 16.06, seguit de l’independent Marc Toda, segon amb 16.56, i de Sergi Pascual (Xafatolls), tercer amb 17.13. En l’apartat femení, la guanyadora ha estat Jone Zabaleta (At. San Sebastián) amb 18.06, seguida de Míriam Pérez (CE Linyola), segona amb 19.42, i de Montserrat Montalà (Xafatolls), tercera amb 20.28.

Tots els participants han rebut la corresponent bossa del corredor, que incloïa com a obsequi una tovallola tècnica multifibra Altan Wear. Una vegada finalitzada la cursa, també han estat obsequiats amb un esmorzar –entrepà calent o vegà especial Mascançà– i beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels col·laboradors. A més, han pogut gaudir de zona de WC, vestidors i servei de dutxes a la mateixa zona esportiva. També hi ha hagut servei de guarda-roba, guarda-bicis i zona habilitada de pàrquing.