ERC i MES Moviment d’Esquerres formaran una llista conjunta per a l’alcaldia de Cervera

Joan Santacana, actual regidor d’ERC al consistori encapçalarà aquesta candidatura d’esquerres, la qual aspira a governar el municipi a partir del mes de maig

1
359

ERC i MES Moviment d’Esquerres han formalitzat aquest matí l’acord que els permetrà participar conjuntament en una única llista per Cervera a les properes eleccions municipals del mes de maig. Joan Santacana, actual regidor d’ERC i Director territorial a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies serà l’encarregat d’encapçalar aquesta candidatura d’esquerres, la qual aspira a obtenir l’alcaldia després de les eleccions del 26 de maig.

Isaac Peraire, Vicesecretari General de Coordinació Interna, Territori i Organització d’ERC i Alfons Palacios, president de MES han estat els encarregats d’oficialitzar la signatura del document, acompanyats de Núria Regí, regidora de MES a Cervera i Mercè Carulla, secretària d’organització dels republicans al municipi. Per Peraire aquesta participació conjunta donarà molt bon resultat a la capital de la Segarra, “Compartim amb MES la visió de situar sempre les persones al centre de totes les polítiques municipals i aquesta manera de fer és la clau per a que un ajuntament funcioni. Ambdues formacions som d’esquerres i per tant compartim moltes sinèrgies pel que fa les polítiques socials, la participació ciutadana i la transparència i bon govern, elements importantíssims pel model de governança republicana que volem pels nostres municipis i que ambdues formacions de sempre reivindiquem”.

Núria Regí, regidora de MES a Cervera ha destacat que durant aquesta passada legislatura ambdues formacions han treballat plegades per dur a terme molts projectes pel municipi, “en la passada legislatura compartíem molts eixos programàtics en els nostres programes, i durant aquests quatre anys a l’oposició hem treballat plegats per intentar dur-los a terme conjuntament. Sempre ens hem entès amb total respecte i col·laboració, per tant unificant llistes entenem serem més forts i podrem continuar treballant per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Cervera”.

Aquesta candidatura conjunta portarà el nom d’ERC MES – Acord Municipal. Actualment tant ERC com MES tenen dos regidors a l’ajuntament de Cervera. Amb aquesta llista unitària els republicans aspiren a millorar els resultats i poder obtenir l’Alcaldia a partir del mes de maig. A l’acte d’aquest matí també hi ha assistit Joan Valldaura, qui va ser alcalde socialista a Cervera i el qual els hi ha donat tot el seu suport.