En marxa els tallers lúdics i formatius de l’Estiu Jove 2018 de Tàrrega

La Regidoria de Joventut recupera aquest programa d’activitats que inclou producció musical, noves tecnologies, arts escèniques, cuina, robòtica o ràdio entre altres

0
362

L’Ajuntament de Tàrrega imparteix durant el mes de juliol els tallers del seu Estiu Jove, programa d’activitats lúdiques i formatives adreçades a jovent d’entre 12 i 18 anys. Són una setzena de tallers la temàtica dels quals respon a les inquietuds d’aquesta franja d’edat. La Regidoria de Joventut ha recuperat la proposta amb la voluntat de proporcionar alternatives de lleure per a les estones de vacances. Segons el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera, “potenciem continguts que atreguin la gent jove com noves tecnologies, arts escèniques o música”. Els tallers de l’Estiu Jove 2018, dissenyats per a grups reduïts, compten amb una trentena de persones inscrites.

Les propostes es desenvolupen en diversos equipaments, principalment el Museu Trepat. Aquí, per exemple, s’imparteixen aquests dies tallers de producció musical a càrrec de DJ Nolah, jove punxadiscos targarina que ja ha actuat en diversos festivals internacionals. Aquesta activitat en concret s’ha englobat alhora dins el 21è Paupaterres – Festival Musical d’Estiu de Ponent. L’Estiu Jove 2018 ofereix també tallers sobre xarxes socials, YouTube, ràdio, robòtica, cuina, arts escèniques, dansa urbana, esports o anglès entre altres. Els monitors són comunicadors, artistes, DJs, esportistes o cuiners d’edats ben joves, amb ganes de transmetre els seus coneixements.

FER UN COMENTARI