Els CDR aixequen el tall a l’A-2 a Alcarràs, després de quatre hores

Els manifestants han col·locat pneumàtics i tanques de la mateixa autovia a les dues calçades

El mig miler de persones que, des de dos quarts de set del matí, tallaven l’A-2 a Alcarràs (Segrià) han decidit abandonar el lloc i aixecar el tall de l’autovia cap a dos quarts d’onze, després d’unes quatre hores. A primera hora del matí, els manifestants, convocats pels CDR, han col·locat pneumàtics i tanques de la mateixa autovia per tallar la via en què s’han produït retencions de vehicles i camions sobretot en les primeres hores de tall. També s’han produït alguns moments de tensió entre alguns transportistes i els membres del CDR, en què els Mossos d’Esquadra han mediat sense que s’hagi produït cap incident.

Els vehicles i camions aturats pel tall han pogut girar passades unes hores i seguir les seves rutes per vies com la N-II o l’autopista AP-2, en la qual els Mossos han demanat que s’aixequés el peatge a Soses. Els manifestants, enmig d’una densa boira, han fet foc a la mitjana i han repartit esmorzar.

Finalment, cap dos quarts d’onze del matí han decidit aixecar el tall i abandonar el lloc. La circulació però, no es podrà reprendre fins que els serveis de manteniment de l’autovia hagin retirat les tanques i material divers que els CDR han col·locat a la calçada així com també s’hagi netejat l’oli que s’hi ha escampat.