El 6è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega manté el volum de vendes

La cita sectorial, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, tanca portes avui diumenge amb una setantena d’automòbils venuts

0
431

Tàrrega tanca avui al vespre la sisena edició del seu Mercat del Vehicle d’Ocasió amb bones dades. Els expositors participants han fet ja un primer balanç, del qual es desprèn una setantena de contractes de compravenda efectuats des de divendres passat. La xifra és molt similar a la registrada l’any anterior. Així, la cita targarina dedicada al sector de l’automòbil manté el volum de vendes, fet que certifica la seva consolidació. A més, molts dels expositors preguntats han subratllat que els propers dies podrien tancar més operacions sorgides durant la celebració del certamen. El regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, n’ha fet una valoració molt positiva. “Des que vam recuperar aquest esdeveniment ara fa sis anys, Tàrrega s’ha fet un lloc en el calendari de mercats dedicats a l’automoció d’ocasió a les terres de Lleida”, ha destacat l’edil.

El 6è Mercat del vehicle d’Ocasió, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, ha comptat aquest cap de setmana amb la presència d’una quinzena d’expositors de Tàrrega Lleida, Balaguer, Artesa de Segre i Les Borges Blanques. El Parc Esportiu ha repetit com a recinte oferint als visitants 4.000 metres quadrats d’exposició i 300 models de quilòmetre 0, gerència i seminous. Els preus han oscil·lat dels 44.000 euros de les unitats de gamma alta fins a opcions més assequibles de l’anomenada Zona Outlet a partir de 2.800 euros. D’altra banda, entre tots els compradors es farà el sorteig d’un premi de 2.000 euros en metàl·lic en el decurs de la primera quinzena del mes de juny.

FER UN COMENTARI