Cervera celebrarà la Diada de Sant Isidre

Dilluns 15 de maig es commemora la Diada de Sant Isidre amb els actes tradicionals

Dilluns 15 de maig Cervera celebra Sant Isidre amb la tradicional desfilada de tractors i carretes engalanades. Els dies previs té lloc una nova edició del Mercat artesanal de pagès, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores, a la plaça Universitat.

El Mercat artesanal de pagès reuneix una vintena de parades d’alimentació i artesania, a la plaça Universitat, i també organitza un taller de manualitats i una ludoteca.

Dilluns 15 de maig es commemora la Diada de Sant Isidre amb els actes tradicionals com l’esmorzar dels pagesos (10 h / plaça Major), la missa a l’església de Santa Maria (11 h), la concentració i desfilada de més de 70 tractors i carreteres engalanades (12.30 h), el dinar de germanor al pavelló polivalent (14 h) i la jornada tècnica organitzada per Unió de Pagesos, enguany dedicada a “Com actuar en cas de danys de fauna” (17 h / sala Francesc Buireu).

Pel que fa a la Fira del Pa i el Cereal, enguany tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny als patis de la Universitat. El certamen coincidirà amb la segona edició del Nomad Festival, que els dies 2, 3 i 4 de juny aplegarà food trucks, música en directe i activitats per a infants a la plaça Universitat.