Alpicat executarà la segona fase de renovació de l’enllumenat públic

L’actuació compta amb un pressupost de 370.167 euros i es finança amb un ajut de l’IDAE de 185.083 euros

0
145
Circ Raluy Legacy 728×90

L’Ajuntament d’Alpicat va acceptar un ajut de 185.083 euros del Instituto para la DiversificaciónyAhorroEnérgetico (IDAE) per dur a terme la segona fase de renovació de l’enllumenat públic del municipi.
L’actuaciócompta amb un pressupost de 370.167 euros i va complementar l’actuació ja realitzada en una primera fase durant l’any 2016.
En aquest cas, els àmbits d’actuació seran els quadres elèctrics dels carrers de Gaudí, Magí Morera, Lluís Companys, avinguda del Parc, plaça la Natura, Canigó i Polígon. La intervenció preveu la substitució per llums LED de 620 lluminàries, un canvi que permetrà un estalvi del 80 per cent en el consum i alhora s’aconseguirà reduir la potencia contractada de 97kw a 19kw.

L’Ajuntament d’Alpicat espera obtenir un ajut del 25% de l’actuació del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida durant l’any 2019, que complementarà el finançament de l’actuació fins al 75% del cost.
Al voltant d’aquesta intervenció, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha dit que ve a “refermar el compromís de l’Ajuntament en la millora de l’eficiència energètica”, a més de permetre un estalvi considerable en la despesa corrent en subministrament elèctric”.

FER UN COMENTARI