600 participants a la Mitja Marató de Tàrrega

Jordi Trepat i Rosa Mari Carulla, en van ser els guanyadors

Tàrrega ha celebrat avui la 18a edició de la Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega-11è Memorial Eduard Garcia Piqué, segona cita de les Mitges de Ponent i també puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni. Organitzada pel Club d’Atletisme 100×100 Fondistes Tàrrega amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, la cita ha aplegat 600 participants, i ha tingut com a guanyadors Jordi Trepat i Rosamari Carulla.

A la Mitja Marató, en la categoria masculina, el guanyador ha estat l’independent Jordi Trepat, amb un temps de 01.14.19, seguit d’Antoni Carulla (Runner’s Balaguer), segon amb 01.15.22, i d’Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logiesport), tercer amb 01.17.31. En la categoria femenina, la guanyadora ha estat la vigent campiona de la Lliga Ponent Eurosomni i de les Mitges de Ponent,Rosamari Carulla (Logiesport-Guineu), amb un temps de 01.28.59, seguida de KatherineJane Chaplin (Borges Trail), segona amb 01.33.07, i d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), tercera amb 01.37.32.

Als 10 kilòmetres, el vencedor masculí ha estat l’independent Josep Segura amb un crono de 35.55, seguit de Roger Martí (OlluRacers), segon amb 36.31, i de Xavier Badia (Pau FisioNíam), tercer amb 36.44. En el capítol femení, triomf de Noemí Aumedes (Xafatolls) amb un temps de 41.49, pel davant de Núria Alcàntara (CA Borges), segona amb 47.08, i d’Ivet Flotats (Xafatolls), tercera amb 47.28.

El Parc Esportiu del Reguer, a tocar del Pavelló Municipal, ha estat el centre d’operacions d’una jornada que ja és tot un clàssic. El recorregut de la prova de 10 kilòmetres combinava asfalt i camins, mentre que els últims 11 kilòmetres de la mitja eren totalment sobre asfalt. En el cas dels 10 kilòmetres, s’ha passat per Vilagrassa, mentre que els 21 ho han fet per Vilagrassa i el Talladell.

Tots els atletes han gaudit d’avituallaments isotònics, dutxes i guarda-roba, a més de facilitats d’aparcament i diversos obsequis, entre els quals destacaven les malles tècniques oficials de la cursa. També s’ha convocat de nou el concurs d’animació per animar el pas dels corredors, en què l’equip guanyador ha rebut com a premi 150 euros i un pernil). La prova atlèticaha comptat amb el suport d’un centenar de voluntaris.