Alpicat comença a celebrar Sant Jordi avui

El municipi viu una doble jornada plena d'activitats culturals i lúdiques

Alpicat ha començat a celebrar avui Sant Jordi, que enguany es presenta amb una doble jornada carregada d’activitats, la primera d’elles sota el títol de Sant Jordi Medieval i la segona sota un format clàssic.

L’anomenat Sant Jordi Medieval omple tota la jornada de dissabte a la plaça de la Biblioteca, on s’hi ha instal·lat una parada de venda de llibres de la llibreria Punt de Llibre. També hi tenen cabuda l’exposició de punts de llibre del concurs BiblioPunt, una exposició bibliogràfica i l’element més innovador, consistent en la recreació d’un campament medieval a càrrec del grup Recognoverunt Proceres, amb el muntatge d’una tenda, exposició d’utensilis civils i militars, estris de cuina, estendards, banderes i escuts, encunyament de monedes, etc. L’ambientació va a càrrec dels alumnes de dibuix i manualitats del Doctor Serés. A més, hi ha els tallers ‘Vestir al cavaller’ (de 12.00 a 17.00 hores) i ‘Drac reciclat’, amb Mercè Griñó (18.00 hores) i el lliurament de premis del concurs BiblioPunt (17.30 hores).

Els actes de Sant Jordi seguiran diumenge i inclouran el mercat de compra i venda de productes de segona mà organitzat per l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat, i també la venda de roses. Es farà durant tot el matí (de 10.00 a 14.00 hores) a la plaça de La Unió. Al mateix lloc, a partir de les 12.00 hores i amb entrada gratuïta, la companyia De Parranda representarà l’espectacle ‘Triacontes’ i, en acabar, es farà un vermut popular.