Clausuren al Pla d’Urgell una festa de joves, una celebració amb grups familiars i una barbacoa

Als tres actes detectats a Torregrossa, el Palau d'Anglesola i Linyola s'incomplien les mesures de prevenció sanitàries

Imatge dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han clausurat en els darrers dies tres actes on s’incomplien les mesures de prevenció sanitàries contra la covid-19 al Pla d’Urgell. El primer va ser dissabte passat 24 d’octubre a Torregrossa, en una festa privada on participaven diversos grups familiars.

El segon va ser a un quart de dos de la matinada de diumenge, qual la policia va sorprendre en un descampat entre el Palau d’Anglesola i Bell-Lloc un grup de joves amb equips de música en vehicles, focus i una màquina de fum. El tercer va ser dimecres a la tarda, en una barbacoa sense respectar distàncies en una zona situada al Parc de les Olors de Linyola.

A Torregrossa els agents van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones i no portar mascareta. A la festa de joves en un descampat entre el Palau d’Anglesola i Bell-lloc d’Urgell, es van aixecar 14 actes per infracció de la normativa sanitària, consum d’alcohol a la via pública, per no portar mascareta i reunir-se més de 6 persones. I en el cas de Linyola, es van aixecar 7 actes per fer una barbacoa sense respectar les distàncies, menjant i consumint alcohol.